Július 3-12. között a csomagfeladás szünetel! Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Keresés a Shop-ban

Egyre népszerűbb fogalom a "zero waste" nálunk is, mely felhívja a figyelmet arra, hogy igenis nagy a felelősségünk, és mindenkinek el kell gondolkodnia azon, hogyan hagyja maga után azt a bizonyos ökológiai lábnyomot.
Készítettünk jópár terméket, melyek segítenek a háztartásban, kiváltják a műanyag zacskókat, alu és frissentartó fóliákat, egyszer használatos bevásárló szatyrokat, különböző női termékeket. Ha Te is szeretnél ilyeneket használni, a Norka termékek között megtalálod ezeket: uzsiszett, kenyeres zsák, edénysapka, tüll bevásárló tasak (pékáru, zöldség, gyümölcs vásárláshoz) mosható arctisztító korong, mosható melltartó betét és a mosható női betéteket.
A babaápolás is sok hulladékkal jár, ha az eldobható verziókat választjuk. Ezekre is léteznek alternatívák, melyekkel kiválthatjuk ezeket. A mosható pelenka nemcsak hogy olcsóbbak egy gyermek pelenkás időszakára lebontva, de bőrbarát textilekből készülnek, jobban szívják a nedvességet, jól szellőznek és még trendi is. Szobatisztulás után még több gyermeket kiszolgál.
A Norka termékek között megtalálhatod a legtöbb pelenka típust, PUL és gyapjú külsőket, pelenka belsőket, betéteket, boostereket, csónakos és zsebes pelenkát, úszó és leszoktató bugyikat, mosható popsitörlőket.