Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Köszöntelek Norka színes világában!

Rólunk

 

2010-ben mikor várandós voltam Nórival, az internetet bújva egy külföldi anyuka blogján olvastam a mosható pelenkákról. Alternatívát kerestem az eldobható pelenkára, mert nem akartam műanyagba csomagolni a kisbabámat, ugyanakkor szerettem volna a pelenkázást minél olcsóbban kihozni, mert a kisbabás korszakban az egyik legnagyobb kiadás az eldobható pelenka.

Mivel a varrás és szabásminta készítés nem okozott gondot (ruhaipari mérnök vagyok) nekiálltam pelenkát varrni kislányunknak. Mire megszületett, készítettem neki egy kezdő, újszülött csomagot, amit nagyon szerettünk.

Aztán ismerősi körben, barátokon, kisgyerekes családokon keresztül egyre többen megismerték a munkáimat, ami a pelenkákon kívül sok sok praktikus dolog volt még a babáknak, anyukáknak.

Így 2011-ben útjának indult a Norka. A mosható pelusokat gyerekeinken teszteltük, folyamatosan fejlesztettük a tapasztalatainkból merítve és a vevői visszajelzések alapján. A fejlesztés, ötletelés azóta is töretlen, mindig kitalálunk, továbbfejlesztünk valamit, igazodva a trendekhez, piaci igényekhez, anyagokhoz. Megtalálhatóak nálunk a PUL külsők, gyapjú külső, csónakos pelenkák, úszópelenka, pelenkabelső, különböző betétek, betétrendszerek, valamint leszoktató bugyik. A pelenkák és kiegészítői mindegyike kiváló minőségű, oeko tex standard minősítésű, egyedi textilekből készülnek. Az anyagok között már saját tervezésű mintákkal is találkozhattok, ezzel is egyedivé varázsolva a terméket.

Mivel életünk része a hordozás, mind a 4 gyerkőc hurciban nőtt fel, így kitaláltunk olyan praktikus termékeket, melyek jól jönnek hordozáskor. Kényelmes nadrágokat, melyek mosható pelenkával is hordhatóak, sapkákat minden szezonra, amik nem esnek le a gyerek fejéről, nem lóg ki a füle, lábbelik melyek nélkülözhetetlen kellékei a hordozásnak.

Fontos számunkra a környezetvédelem, és szeretnénk, ha a gyerekeink előtt jó példával járnánk, lássák,hogy milyen apró változtatásokkal, trükkökkel lehet óvni a környezetet. Így kerültek a termékek közé a mosható uzsonnás szettek, textil zsebkendők, frissen tartó zsákok, textil bevásárló zacskók, edény és tálsapkák, valamint a nők részére a textil női betétek, sminklemosók, stb.

Webshopunkban megtalálhatjátok minden termékünket, szezonálisan, vagy naponta megújuló kínálattal, amiket nektek készítünk, szívből.

 

Az oldal tetejére